BEMUTATKOZIK A BOLYHOSKA KUTYAKOZMETIKA MEGÁLMODÓJA, SZOBOSZLAI LEA

PÁR SZÓ RÓLAM

2009 óta

Nálam a kutya szeretetben (is) fürdik 

A TÖRTÉNETEM

Szoboszlai Lea vagyok, lassan 10 éve kutyakozmetikus. Egész eddigi életemet végigkisérték a kutyák, a mindennapjaim részei. Már 6 évesen kutyakozmetikus akartam lenni, de végül a kutyakiképzés világa szippantott be, ahol olyan gyakorlati ismeretekre is szert tettem, amik lehetővé teszik, hogy problémás kutyusokkal is sikeresen tudjak dolgozni.
Családi ráhatásra elvégeztem a tanárképző főiskola biológia tanári szakát, ahol mélyebben megismerkedtem az anatómiával és az etológiával. Fejlődésem érdekében rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, naprakészen követem a legújabb trendeket, nyírási technikákat.

Minden szolgáltatás többéves tapasztalattal

Kutyakozmetika – a szeretet érintésével

Úgy érzem, ezekkel a képességekkel, elméleti és gyakorlati tudásommal bátran vállalok harapós, hisztis, kozmetikához nem szokott kutyusokat is.
Jól felszerelt kozmetikámban szeretettel várom a kutyusokat a legkisebbektől a legnagyobbakig.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK A KUTYAKOZMETIKÁVAL KAPCSOLATBAN

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyit időt vesz igénybe a kutyakozmetika?

Ez nagyban függ attól, hogy milyen fajtájú kutyát hozol és milyen szolgátatást szeretnétek igénybe venni, de általában nagyjából 2-3 óráig tart az ápolás. Természetesen kisebb dolgoknál, mint például a körömvágás ez az idő jelentősen lecsökkenhet.

A kutyakozmetika várható idejéről mindig tájékoztatni foglak az ápolás megkezdése előtt.

Maradhatok és figyelemmel kísérhetem az ápolást?

Bár megértem, ha szeretnél jelen lenni a kutyakozmetika ideje alatt, de erősen ajánlom, hogy addig intézd inkább a saját dolgait, a tulajdonos jelenléte ugyanis inkább felkavaró lehet az állat számára. Amennyiben mégis ragaszkodsz hozzá, természetesen van lehetőséged megnézni, ahogyan a házikedvenced megszépül kezeim alatt.

Milyen gyakran kell kutyakozmetikushoz vinnem a kutyám?

Ez sok mindentől függ, például a kutya fajtájától vagy szőrének hosszától. Általánosságban véve elmondható, hogy 5-7 hetenként szükséges a kezeléseket megismételni. Nyáron a szőrük jobban ki van téve az atkáknak, a fűmagnak és a virágpornak, télen pedig a fűtés szárítja ki a bőrüket, így ahogy nekünk embereknek, a kutyusunknak is szüksége van állandó törődésre.

Van valami teendőm, mielőtt elvinném hozzád a kutyusom?

Igen, van. Erről bővebben olvashatsz a Kozmetikett-re keresztelt leírásomban.

Csatlakozz a  közösségünkhöz

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/Bolyhoska.kutyakozmetika/" data-tabs="timeline" data-height="300" data-width="500" data-small-header="false" data-adapt-container-width="true" data-hide-cover="false" data-show-facepile="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/Bolyhoska.kutyakozmetika/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/Bolyhoska.kutyakozmetika/">Bolyhoska Kutyakozmetika</a></blockquote></div>